Vår målsättning är att hålla hög standard på hundens vistelse här, både materiellt och mentalt. Hela hundhuset är nybyggt och är in i minsta detalj genomtänkt för att erbjuda de bästa lösningarna, sett ur hundens synvinkel.

Hundhuset består idag av 9 högklassiga inomhusboxar, med fri tillgång till egen rastgård under dagtid, luckorna låses på natten.
Alla material vi använt, både inne i hundhuset och i respektive rastgård, har valts med tanke på hygien, det vill säga lättstädade samt tåla hårt slitage. På så vis kan vi upprätthålla de höga hygienkrav som vi, ni och myndigheter ställer.

Mellan varje hunds vistelse saneras utrymmena.

Hela innertaket i hundhuset består av akustikplattor vilket ger en lugn, tyst och rogivande miljö.

Självklart är vi godkända av Länsstyrelsen.


Förutom att hundarna har fri tillgång till egen rastgård och kan var ute mestadels av dagen ingår 2 rejäla rastningar samt en kortare morgon- och natta-runda.

Som komplement till detta finns två inhägnade rasthagar en på ca. 3000 kvm samt en på ca. 1200 kvm som inbjuder till lek, bus och träning och där hunden/hundarna kan vara lösa under kontrollerade former. Vi är alltid tillsammans med hundarna när vi utnyttjar hagarna!
Hänsyn, regler och innehåll i utevistelsen bestäms gemensamt med er så att den överrensstämmer med hundens normala förutsättningar och vanor.

Hela hundens vistelse hos oss skall, som utgångspunkt, vara minst lika bra som hundens normalvardag. Då är flexibilitet, kunskap och fantasi viktigt.
Vill ni exempelvis att hunden skall ha mat 2, 3 eller 4 gånger om dagen... cykla en runda varje morgon... badas innan ni hämtar hem den... få klorna klippta en gång i veckan... osv. så löser vi det.

Vid vissa av era önskemål kan det tillkomma en extra kostnad.

Alla hundar är välkomna stora som små - skarpa som snälla - dominanta som veka, här hanteras hundarna med respekt - omtanke - och med en stor portion kunskap. Detta inkluderar även hundar som brukar vara svåra att hanteras av främmande människor, av rädsla eller av aggressivitet. Det går alltid, bara man talar och förstår rätt språk - hundens...

För alla hundars skull kräver vi att hundarna är vaccinerade mot valpsjuka och parvovirus samt smittosam leversjukdom.. Vi rekommenderar även att vaccinera mot kennelhosta, men det är inget krav. Är du osäker om din hunds vaccinationer är tillräckliga (kan vara rena grekiskan) kan du ringa eller maila oss så får du klara besked eller klicka på Rutiner - Info så får du en utförligare information.

Sommar och Höst ser vi gärna att hunden är behandlad mot fästingar, loppor och löss. Fästingar kan i vissa fall vara direkt dödliga och sen är det inte kul om man får hem fler husdjur än man kom hit med.