Vi kommer att erbjuda följande:

  • Valpkurser
  • Vardagslydnad
  • Tävlingslydnad 
  • Privat träning

DogPro´s hundskola bygger på
  • Samarbete
  • Tydlig belöningsstrategi
  • Moderna träningsmetoder

Valpkurs

Valpkursen är en av de viktigaste kurserna, här kommer vi att fokusera på att bygga upp en bra relation mellan dig och din hund.

Här får du med dig bra övningar och kunskap om hundens beteende, språk och härkomst. Detta för att du skall få en ökad förståelse för din hund och kunna "läsa" och anpassa träningen efter era förutsättningar och mål.

På kursen går vi igenom inkallningen, kontakt, sitt och ligg samt praktiska färdigheter att kunna i vardagslydnaden. Vi förebygger även problem som kan uppstå vid till exempel hundmöten, lämnas ensam hemma, stress, aggressioner och så vidare. Hela kursen bygger på samspel, förståelse och tillit mellan dig och din hund. Men du lär dig också olika sätt att säga ifrån när din hund gör något oaccebtabelt, du lär dig att sätta gränser på ett etiskt och bra sätt som hunden faktiskt förstår.

Max 8 ekipage.

7 kurstillfälle 2 lektionstimmar a´45 minuter

Kostnad 1800 kr

Vardagslydnad

Här fortsätter vi påbyggnaden av vad hunden har lärt sig på valpkursen. Fortsatta kontaktövningar med realistiska mål. Vid den här tiden är hunden i sin könsmognad och kan vara lika härlig som fullständigt galen och okontaktbar!

Mycket lek och bus kombinerat med inkallning - sitt - ligg och andra förberedande lydnadsövningar, förebyggande av problembeteenden och lite annat smått och gott så som grundläggande spårträning.

Vid minst ett av tillfällena miljöträning anpassade efter gruppens erfarenheter.

Denna kurs passar även för de som inte har gått valpkurs hos oss tidigare.

Max 6 ekipage.

7 kurstillfälle 2 lektionstimmar a´45 minuter

Kostnad 1800 kr

Tävlingslydnad 

Här focuserar vi på de moment som ingår i startklass. Kursen vänder sig till i första hand de förare som har tävlingsambitioner men passar även bra till de som bara vill aktivera sin hund. Jag är dock övertygand att du kommer vara nyfiken på tävling när kursen är klar.

Det är inget krav men en fördel om du tidigare gått valp respektive allmänlydnad här.

Max 6 ekipage.

8 kurstillfälle 2 lektionstimmar a´45 minuter

Kostnad 2200 kr

Privat träning

Kan vara alternativet för dig som har ett specifikt problem i vardagen eller ett specifikt problem tävlingslydnaden.

Du bokar träning per timme och vi skräddarsyr träningen efter dina behov. Kanske behöver du hjälp med att finslipa inkallningen. koppelträningen, linförigheten eller bara få insperation i din träning? 

Passar inte gruppträning dig kan detta vara ett alternativ. Vi sätter ihop en privat kurs för dig och och din hund skräddarsyr kursen baserade på dina behov, önskemål och krav.

Pris per timme 450 kr + eventuell körersättning med 40 kronor per mil.

(Två personer kan dela på timmen)

Kursanmälan


  • Både hem och mobil

  • Jag medger att jag deltar på kursen på eget ansvar och att jag själv är ansvarig för ev.skador som jag eller min hund orsakar. Jag kommer inte att begära ersättning av instruktören eller DogPro´Hundskola om jag eller min hund skulle bli skadade i samband med kursen. Jag är själv ansvarig för att jag och min hund är tillräckligt försäkrade.